Nieuws

‘Moet heel gek lopen als Clasie en De Vrij weggaan’

on

Feyenoord slaagde er vooralsnog in de sterkhouders binnenboord te houden. Spelers als Graziano Pellè, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat worden echter regelmatig gelinkt aan een buitenlandse transfer, terwijl maandag nog werd beweerd dat Arsenal ruim twintig miljoen euro wil neerleggen om Jordy Clasie én Stefan de Vrij over te nemen.

Martin van Geel verwacht echter niet dat het zo’n vaart zal lopen. Clasie en De Vrij blijven sowieso in Rotterdam-Zuid, vermoedt de technisch directeur. “Dan moet het wel heel erg gek lopen”, zegt hij over een eventueel vertrek van het tweetal. Van Geel heeft echter een plan achter de hand voor een eventueel vertrek van basiskrachten, vertelt hij in het Algemeen Dagblad. “Al zullen we ons op bepaalde plekken extra star opstellen. De ene positie van je makkelijker op dan de andere, maar ons schaduwelftal is helemaal up-to-date”

“Ik reken er volledig op dat er vóór de transferdeadline ook aan onze spelers nog getrokken gaat worden”, laat Van Geel verder weten. “‘Ik hoop van niet, maar dat kan bijna niet anders. We hebben jonge, interessante spelers. De druk zal echt nog wel worden opgevoerd voor september.” Feyenoord zal dan ook pas ná de transferperiode een doelstelling formuleren. “Die is hoe dan ook ambitieus, maar we gaan zeker niet roepen dat we voor de titel gaan. Dat zou raar zijn met de vijfde begroting van Nederland. Andere clubs hebben simpelweg meer mogelijkheden.”

Bron: Soccernews.nl

20130723-082518.jpg