Nieuws

Makkelie is er niet van overtuigd dat Feyenoord een doelpunt ontnomen is

on

Danny Makkelie is er nog steeds niet van overtuigd dat Feyenoord een doelpunt ontnomen is tegen Sparta. De arbiter geeft wel toe dat hij eerder af had moeten fluiten vanwege een overtreding. Dat zegt hij tegen FOX Sports..

 “Van mijn positie kon ik niet zien of die bal over de doellijn was”, zegt Makkelie. “Mijn assistent stond uitstekend in positie, we hadden communicatie. Wij hebben hem niet in z’n geheel over de doellijn gezien. Ik heb de beelden gezien, maar kan het nog steeds niet zeggen. Het heeft er alle schijn van dat-ie zit. Vorige week (Feyenoord-PSV, red.) hadden we allemaal het idee dat die niet zat, nu dat-ie wel zat.”

.

Afgelopen week tijdens de topper in Rotterdam kon er gebruikt gemaakt worden van doellijntechnologie. Die was er vandaag niet. “Als we vandaag doellijntechnologie hadden gehad, wisten we het zeker. Ik ben nog steeds niet overtuigd, maar de bevestiging hebben we niet.”

.

Sparta-doelman Roy Kortsmit vond dat er eerder afgefloten had moeten worden vanwege een overtreding van Bilal Basacikoglu op hem. “Dat is legitiem wat de Sparta-doelman zegt”, aldus Makkelie. “Als ik daar had gefloten voor een vrije trap, was dat beter geweest.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou