Nieuws

L’Equipe: ‘Olympique Marseille wil Jørgensen voor niet te weigeren bedrag’ 

on

Nicolai Jörgensen staat op het punt Feyenoord met 21 doelpunten en 11 assists aan de eerste landstitel sinds 1999 te helpen, maar het succes heeft ook een keerzijde voor de Rotterdamse club. Olympique Marseille heeft interesse..
Dat meldt L’Equipe. De toonaangevende sportkrant uit Frankrijk schrijft dat Marseille op zoek is naar een nieuwe aanvalsleider en dat Jörgensen bovenaan het verlanglijstje staat. De Franse grootmacht, die op een tegenvallende zesde plek staat in de Ligue 1, zou bereid zijn een serieus bedrag neer te tellen voor de Deense spits.

.

Jörgensen, die vorig jaar overkwam van FC Kopenhagen en een contract tot medio 2021 heeft in De Kuip, verklaarde onlangs dat hij ‘honderd procent zeker’ ook volgend seizoen bij Feyenoord speelt. De absurde bedragen waarover wordt gerept in Frankrijk – dertig tot veertig miljoen euro – lijken de Rotterdammers echter niet zomaar te kunnen weigeren.

.

“Hij beleeft een fantastisch seizoen. Als je zo goed speelt, trek je de aandacht. Dat is logisch”, reageert zaakwaarnemer Mikkel Nissen op de belangstelling voor Jörgensen tegenover Foot Legende. “Maar Nicolai speelt graag voor Feyenoord. Voor hem telt nu maar één ding: het kampioenschap.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou