Nieuws

Larsson traint voor het eerst mee op Varkenoord

on

Sam Larsson heeft woensdag zijn entree gemaakt op Varkenoord. De afgelopen maandag gepresenteerde aanwinst trainde voor het eerst mee bij zijn nieuwe club en nam aansluitend tijd voor een kennismaking met supporters.

Omdat de eerste groepstraining van Feyenoord van deze week dik anderhalf uur duurde, moesten de supporters langs het veld even geduld hebben tot ze de jacht konden openen op een eerste foto of handtekening van de Zweed. Larsson stelde hen echter niet teleur en poseerde voor zoveel mogelijk camera’s, terwijl hij ondertussen glimlachend vele schouderklopjes en felicitaties voor zijn transfer in ontvangst nam.

Met de 24-jarige vleugelaanvaller voor het eerst bij de groep kon hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst op een zonovergoten Varkenoord beschikken over een complete selectie. Goed om te zien was dat Sven van Beek volledig met de groep trainde, ook tijdens de positie- en partijspellen. De van een hamstringblessure herstellende Bart Nieuwkoop trainde individueel.

Met de woensdagtraining is voor Feyenoord de voorbereiding op de volgende competitiewedstrijd van start gegaan. De landskampioen neemt het aanstaande zondag om 12:30 uur in de eigen Kuip op tegen Willem II. Op weg naar de derde speelronde van de Eredivisie traint het team nog eenmaal openbaar: morgen (donderdag) om 10:30 uur op Varkenoord.

Bron: Feyenoord.nl