Nieuws

LAATSTE TRAINING VOOR KLASSIEKER ZATERDAG IN DE KUIP

on

Supporters krijgen aanstaande zaterdag de kans Feyenoord aan te moedigen op weg naar de Klassieker van aanstaande zondag. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst werkt vanaf 10:30 uur in De Kuip de laatste training af, die toegankelijk is voor publiek.

Het stadion gaat om 9:30 uur (een uur voor aanvang van de training) open voor supporters, die naar binnen kunnen via de poorten 19 t/m 24 en vervolgens kunnen plaatsnemen op de eerste ring en vak X van de Gerard Meijer Tribune. Voor mindervaliden is poort 25 geopend. Zij kunnen de training bekijken vanaf Vak Z. Daarnaast dienen W1, W2 en Vak V als familievakken.

Op het bezoeken van de training zijn de huis- en gedragsregels van Feyenoord van toepassing, alsmede de standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit betekent dat het meenemen en/of afsteken van vuurwerk (zoals fakkels, rookpotten en knalvuurwerk) niet toegestaan is, net als het aanzetten tot of deelnemen aan kwetsende spreekkoren. Bij het betreden van De Kuip zal fouillering door stewards plaatsvinden.

Het meenemen van eten en (non-alcoholisch) drinken is toegestaan. Op de gele sector is tevens een verkoopcounter geopend waar supporters drinken kunnen kopen.

De eerste Klassieker van dit seizoen begint zondag om 14:30 uur en is al weken volledig uitverkocht.

Bron: Feyenoord.nl