Nieuws

LAATSTE KAARTEN FEYENOORD – SPARTA VIA TICKET EXCHANGE

on

Voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Sparta Rotterdam van zondag 29 april zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange. De laatste reguliere kaarten voor het competitieduel (aanvang 14:30 uur) zijn inmiddels verkocht.

Via Feyenoord Ticket Exchange kunnen seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange.

Feyenoord Wedstrijdpakket

Voor de thuiswedstrijd tegen Sparta zijn ook nog wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor de wedstrijd, ook uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder meer een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Wachtlijst voor een seizoenkaart

Met Feyenoord – Sparta Rotterdam is ook de laatste Eredivisiewedstrijd in De Kuip van dit seizoen uitverkocht. Wil jij komend seizoen bij elke thuiswedstrijd aanwezig zijn en ben je nu nog geen seizoenkaarthouder? Schrijf je dan nu in voor de wachtlijst voor een seizoenkaart (momenteel ruim 4.500 aanmeldingen), waarmee je mogelijk in aanmerking komt voor een seizoenkaart voor 2018-2019. Aanmelden kan tot en met vrijdag 13 april, 23:59 uur.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou