Feyenoordinbeeld

Kuyt: ‘Nederlaag bij onszelf zoeken’

on

Dirk Kuyt heeft geen zin om excuses te zoeken voor de nederlaag die Feyenoord zondag leed bij Go Ahead Eagles (1-0). ,,Het was gewoon absoluut niet voldoende vandaag”, zei de 36-jarige aanvoerder van de Rotterdammers bij FOX Sports. ,,We doen onszelf zo te kort als we op deze manier spelen. Daar is geen enkel excuus voor.”

.

Feyenoord beleefde een emotionele week, die begon met het overlijden van de moeder van Tonny Vilhena. Alle spelers waren vrijdag bij de uitvaart. Amper een dag eerder had Feyenoord in de Europa League met tien man een punt gepakt bij Zorja Loegansk (1-1). ,,Je kan er van alles bij verzinnen, maar we waren gewoon fit genoeg om hier een prestatie neer te zetten”, zei Kuyt. 

.

De handelingssnelheid was echter veel en veel te laag, het baltempo had veel hoger gemoeten. Natuurlijk hadden we pech dat een doelpunt van ons werd afgekeurd terwijl het geen hands was. Maar ondanks dat hadden we moeten winnen”, aldus Kuyt.

.

Feyenoord pakte slechts twee punten uit de laatste drie wedstrijden, maar voert de eredivisie desondanks nog steeds aan.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou