Nieuws

Kuyt: ‘Ik probeerde hem alleen maar te helpen om hem zo snel mogelijk het veld in te krijgen’

on

Dirk Kuyt geeft voor de camera van FOX Sports aan dat er geen paniek is in de Feyenoord-selectie. Zondagmiddag werden er uit bij Sparta dure punten verloren: 1-0..

“Wij zijn niet aan het wankelen. We hebben gewoon niet laten zien wat we kunnen. Morgen gaan we weer verder, schouders eronder. Zorgen dat dit soort wedstrijden er niet meer bij is in alle finales die we nog moeten spelen.” Kuyt begon tegen Sparta wederom op de bank. “Ik ben een speler die niet gewend is om op de bank te zitten, dat is moeilijk. De trainer maakt de keuzes. Ik moet zorgen dat ik kan doen wat ik kan.”

.

De FOX-verslaggever merkte op dat Miquel Nelom zijn warming-up als een ‘zondagmiddagwandeling’ behandelde. Hij moest erin komen voor de geblesseerde Terence Kongolo. “Dat was niet zo”, zegt Kuyt over Nelom. “Ik probeerde hem alleen maar te helpen om hem zo snel mogelijk het veld in te krijgen. Af en toe lijkt het alsof een speler niet gemotiveerd is om het veld in te komen, maar dat is anders dan het lijkt. Hij was wel gemotiveerd.”

.

Geen paniek dus bij Feyenoord. “De prijzen worden niet vandaag verdeeld, ook niet vorige week tegen PSV. Er zijn nog veel finales te spelen. Wij moeten zorgen dat we aan het einde van de rit staan waar we nu staan.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou