Nieuws

Kom naar de huldiging in De Kuip

on

Feyenoord is dankzij een 0-3 overwinning op AZ de winnaar van de TOTO KNVB Beker 2017-2018! Het is na het landskampioenschap en de Johan Cruijff Schaal de derde gouden prijs binnen één jaar voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst!

Om dit mooie succes te vieren wordt op maandag 23 april op feestelijke wijze gehuldigd in De Kuip. Vanaf 14:00 uur zijn er optredens van Lee Towers, de Hermes House Band, Rotterdam en Trots (ook wel bekend als de buschauffeurs) en Ronnie Flex. Dat feest wil je toch niet missen?

Hieronder vind je alles wat je moet weten over de huldiging, die je in De Kuip bovendien goed kunt volgen via een groot scherm.

Programma

Het tijdsschema voor bekerhuldiging is als volgt:

12:30 uur

Poorten De Kuip open

14:00 uur

Aanvang huldiging spelers en staf

15:00 uur

Einde huldiging

Gratis toegang

De huldiging is voor iedereen gratis toegankelijk. Supporters kunnen De Kuip betreden via de poorten 19 t/m 24 en 26 t/m 33 en vervolgens een plaatsje zoeken op de Gerard Meijer Tribune. Als deze tribune vol is, zullen daarna ook de andere tribunes open worden gesteld. Mindervaliden kunnen gebruikmaken van poort 25.

In verband met de verwachte drukte adviseren we je om op tijd naar het stadion te komen. Binnen de poorten zijn diverse cateringpunten geopend, waar je iets te eten en te drinken kunt kopen. Er wordt alcohol geschonken. Rondom deze huldiging zijn de huis- en gedragsregels van Stadion Feijenoord van toepassing.

Vervoer

Feyenoord adviseert supporters om met de fiets of het openbaar vervoer naar de mogelijke huldiging in De Kuip te komen. De RET zet maandag extra trams in, terwijl de NS extra treinen laat rijden. Het vervoer met de RET is deze dag, in tegenstelling tot bij thuiswedstrijden, niet gratis. Meer informatie over de bereikbaarheid van De Kuip vind je op https://www.feyenoord.nl/het-stadion/bereikbaarheid-rp.

Feyenoord Fanshops

Uiteraard kun je maandag terecht in de Feyenoord Fanshops bij De Kuip, onder meer voor het unieke T-shirt met de opdruk ‘Cupfighters’ of de speciale bekersjaal als een blijvende herinnering aan een unieke bekeravond! De artikelen zijn voor €10,- per stuk verkrijgbaar in zowel de fysieke Feyenoord Fanshops als online. Bij aanschaf van een shirt én een sjaal krijgen Feyenoord-supporters €5,- combikorting.

De Feyenoord Fanshops bij De Kuip zijn maandag geopend van 9:30 tot en met 17:30 uur. De Fanshop op het Binnenwegplein gaat om 9:30 uur open, terwijl de clubwinkel in Spijkenisse al om 9:00 uur de deuren opent. De Fanshop op Rotterdam Centraal Station is zoals gebruikelijk om 7:30 uur al open.

Geniet na van de bekerwinst!

Feyenoord won zondagavond voor de dertiende keer in de clubgeschiedenis de beker door AZ in de finale te verslaan. Hier lees je al het nieuws rondom deze wedstrijd. Nog meer nagenieten? Bekijk ook de foto’s en video’s op het Twitter-account, de Facebook-pagina en het Instagram-account van Feyenoord én check het liveblog voor het meest actuele nieuws!

Bron: feyenoord.nl