Nieuws

Koeman: ‘Iedere uitslag in aRENa is gunstig voor Feyenoord’

on

Ronald Koeman heeft zich zondagmiddag lovend uitgesproken over zijn team. De trainer van Feyenoord was blij met de 5-0 overwinning en was zeer tevreden over de manier waarop zijn ploeg de wedstrijd heeft uitgespeeld.

“Het team verdient zijn complimenten”, vertelde de oefenmeester voor de camera van FOX Sports. “Uiteindelijk winnen we onze wedstrijden vaak niet zo makkelijk en ook deze wedstrijd was tot de 3-0 moeizaam, want we creëerden niet veel kansen en Go Ahead kreeg ook wat kansen. Maar we hebben de rust bewaard en goede goals gemaakt om het verschil te bepalen. Dat hebben we in eerdere wedstrijden wel eens laten liggen.”

Wie er zondag wint in de Amsterdam ArenA, maakt Koeman niet veel uit. “Iedere uitslag zal gunstig zijn voor Feyenoord. Als Ajax wint is het goed, als het gelijk is, is het goed en als FC Twente wint, is het ook mooi. We richten ons op de tweede plek. Als dat het niet kan, dan richten we ons op de derde plek of de vierde. Op de vijfde plek echter liever niet. Dan moeten we nog een paar weken langer door en daar hebben we niet veel trek in”, zo besloot Koeman.

Bron: Soccernews.nl

20140330-153634.jpg