Nieuws

Koeman en Clasie: ‘Joey had zijn been kunnen breken’

on

Feyenoord sloot de voorbereiding zondag succesvol af, maar een schandalige tackle van Miku wierp een schaduw over de 3-1 overwinning op Getafe. In de slotfase plantte Miku zijn noppen op het been van Joey Sleegers, die echter geen ernstige blessure overhield aan de overtreding. “Dik en dik rood”, vindt Ronald Koeman.

Jordy Clasie sluit zich volledig aan bij zijn trainer. “Schandalig”, oordeelde de middenvelder na de laatste testcase. “Voor hetzelfde geld breekt hij zijn been. Hij raakte hem vol op zijn knie.” Clasie uitte vervolgens zijn tevredenheid over het wedstrijdverloop. “Een aardige pot, goed voor het vertrouwen”, zei hij tegen FOX Sports. “Onze selectie is nog compleet en dat is mooi. Al moeten we afwachten of dat zo blijft. Pas na het einde van de transferperiode kunnen we daarom wat zeggen over een doelstelling.”

Koeman sprak van een ‘gewone uitslag’ en plaatste enkele kanttekeningen. “Op het middenveld stond het niet helemaal goed. Lex Immers stond te diep, waardoor de opbouw niet goed was en we te snel de lange bal op Graziano Pellè speelden”, zag de trainer, die bovenal tevreden was. “Een goede teamprestatie. Er zaten goede goals tussen, al hebben we nog wel wat kansjes gemist. In verdedigend opzicht zaten er nog wel wat momenten die eruit moeten, wil je echt klaar zijn voor de competitie. Maar ik ben uiteindelijk vooral blij dat een aantal spelers dichter tegen de basiself aan zit. Cissé, Singh, Verhoek en dan heb ik Manu en Boëtius niet eens meegerekend.”

Bron: Soccernews.nl

20130728-195204.jpg