Feyenoordinbeeld

‘Keuze tussen werken in jeugd Feyenoord of PSV zou verdomd moeilijk zijn’

on

Henk Fraser raakte in zijn spelersloopbaan vergroeid met Feyenoord, waar hij negen jaar doorbracht en zijn carrière uiteindelijk ook afsloot. Fraser werkte er vervolgens nog eens acht jaar in de opleiding, maar beleefde daarna ook een prettige periode als assistent- en jeugdtrainer bij achtereenvolgens ADO Den Haag en PSV. Bij die laatste club ervaarde hij warmte.

 “Ik zal eerlijk zijn: ik ben absoluut Feyenoorder, geen twijfel over mogelijk. Maar als ik nu de keuze zou moeten maken tussen het werken in de jeugd van Feyenoord of het werken in de jeugd van PSV… Ik zeg je, dat zou een verdomd moeilijke keuze zijn. De mogelijkheden, de faciliteiten, de werksfeer; door dat alles heb ik warme gevoelens gekregen voor PSV”, vertelt Fraser aan Voetbal International.

Feyenoord zette de samenwerking met Fraser zelf stop en dat leidde tot protesten onder de aanhang, die Fraser heel hoog hadden zitten. Er werden zelfs spandoek opgehangen om steun te betuigen aan Fraser, maar die werden verwijderd door de clubleiding. Fraser, die komend seizoen coach van Vitesse is, heeft altijd gezegd dat werken in De Kuip hem nog steeds fantastisch lijkt.

Bron: voetbalzone.nl

Aanbevolen voor jou