Nieuws

KEEPERSTRAINER BENLAHSEN JAAR LANGER BIJ FEYENOORD

on

Khalid Benlahsen maakt ook volgend seizoen deel uit van de technische staf van Feyenoord 1. Feyenoord heeft de optie in het contract van de 43-jarige keeperstrainer gelicht, waardoor hij nu tot de zomer van 2018 bij de club onder contract staat.

.

Benlahsen volgde afgelopen zomer Patrick Lodewijks op, die naar Everton vertrok. Destijds tekende hij een contract voor één seizoen, met een optie voor nog een jaar. Benlahsen was daarvoor drie seizoenen coördinator Keepers bij Feyenoord Academy.

.

‘Ik voel me ontzettend thuis bij deze club en binnen deze staf, dus ik ben blij dat ik ook volgend jaar aan Feyenoord verbonden ben,’ zegt Benlahsen. ‘Elke dag met topkeepers op het veld staan en hen zo optimaal mogelijk voorbereiden op wedstrijden, is het mooiste dat er is. Dat ik dat mag blijven doen bij zo’n mooie en professionele club als Feyenoord, maakt me trots.’

.

Staf blijft intact

Nu ook Benlahsen langer is vastgelegd, is duidelijk dat de huidige technische staf van Feyenoord volgend seizoen volledig intact blijft. Eerder werden al de contracten van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst (tot 2019), assistent-trainer Jan Wouters (2018) en spitsentrainer Roy Makaay (2018) verlengd. Het contract van assistent-trainer Jean-Paul van Gastel loopt nog tot de zomer van 2018.

.

‘We zijn blij dat Khalid langer bij Feyenoord blijft. Qua werkwijze past hij prima binnen onze technische staf,’ zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘We hebben veel vertrouwen in alle leden van de huidige technische staf, dus het is prettig dat we hen allemaal in vroeg stadium hebben kunnen vastleggen voor volgend seizoen.’

.

Bron: Feyenoord.nl