Nieuws

Kaartverkoop Willem II – Feyenoord start donderdag

on

Feyenoord start morgen (donderdag) met de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Willem II op woensdag 18 april (aanvang 20:45 uur). De kaartverkoop voor Feyenoord-supporters was aanvankelijk uitgesteld, vanwege lopende gesprekken over de vervoersregeling.

Volledige buscombi van tafel

Feyenoord-supporters konden het duel in Tilburg aanvankelijk alleen per bus-combi bezoeken, een regeling waarin Feyenoord zich niet kon vinden. Na diverse gesprekken tussen de club, de gemeente Tilburg en de politie is afgesproken dat 400 supporters alsnog per auto-combi kunnen afreizen naar Tilburg. Voor de overige 200 supporters geldt een bus-combi met opstapplaats Rotterdam.

Planning kaartverkoop

Diamondcardhouders komen zoals gebruikelijk als eerste aan de beurt om een kaart te kopen. Zij hebben vanaf donderdag 5 april, 9:00 uur de kans om een kaart aan te schaffen. Vanaf zaterdag 7 april, 9:30 uur is het vervolgens de beurt aan de Goldcardhouders. Mochten er daarna nog kaarten verkrijgbaar zijn, dan gaan deze vanaf woensdag 11 april, 18:00 uur in de verkoop voor Silvercardhouders.

Infomail

De infomail met alle informatie over het bezoeken van deze uitwedstrijd wordt voor maandag 16 april, 17:00 uur verstuurd aan supporters met een toegangskaart.

Bron: Feyenoord.nl