Nieuws

KAARTVERKOOP FEYENOORD – AVV SWIFT START WOENSDAG

on

Feyenoord start morgen (woensdag) met de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen AVV Swift. Het KNVB Bekerduel tussen de landskampioen en de amateurvereniging uit Amsterdam wordt gespeeld op woensdag 25 oktober in De Kuip, aanvang 20:45 uur. In dit bericht lees je de belangrijkste informatie over de kaartverkoop.

Seizoenkaarthouders kunnen woensdag vanaf 18:00 uur per seizoenkaart twee kaarten kopen voor het bekerduel. Er geldt voor deze wedstrijd voor seizoenkaarthouders geen mogelijkheid tot het terugkopen van de eigen plaats. Legioen-leden en Junioren komen vanaf zaterdag 7 oktober 9:00 uur aan de beurt en kunnen per lidmaatschap twee kaarten kopen.

Tijdens de voorrangsperiode voor de hierboven genoemde groepen, die loopt tot en met woensdag 11 oktober 16:00 uur, kost een kaartje tien euro per stuk. Na afloop van de voorrangsperiode betaal je vijftien euro voor een kaartje. Vanaf woensdag 11 oktober 18:00 uur begint de verkoop voor overige supporters en kan iedereen twee kaarten per persoon kopen.

Met uitzondering van vak VV en de reguliere uitvakken zal bij de bekerwedstrijd de tweede ring in gesloten zijn. Dit betekent dat er in eerste instantie ruim 27.500 kaarten verkrijgbaar zijn. Wanneer er vraag is naar meer kaarten, gaan er uiteraard meer vakken open in De Kuip.

De kaartverkoop verloopt volledig via www.feyenoord.nl/ticketshop. Supporters ontvangen nog een e-mail met hun persoonlijke inloggegevens om kaarten te kunnen kopen. Kijk voor alle informatie over de kaartverkoop, zoals beschikbare vakken en prijzen, op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou