Nieuws

Jørgensen: “Ik ben er om te scoren, daar houd ik van”

on

Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen stond enkele maanden droog, maar daar kwam zondag een einde aan. De Deense aanvaller van Feyenoord scoorde de 2-0 in het thuisduel met AZ (2-1 winst) en dat was zijn eerste doelpunt sinds 24 december en dus ook van het jaar 2018.

“Ik denk dat het spel zeker beter kan, maar ik ben blij met de overwinning. Natuurlijk, de drie punten in een thuiswedstrijd is het belangrijkste. We zijn blij maar er is nog ruimte voor verbetering. Ik denk dat we meer in controle kunnen spelen, zeker in de eindfase. In de tweede helft konden we ook meer creëren. De eerste helft was wel het Feyenoord zoals het hoort”, vertelde Jörgensen tegen FOX Sports.

Jörgensen tekende voor zijn zevende doelpunt in 22 competitieduels en was er blij mee. “Het was een goed gevoel dat ik weer eens scoorde. Ik was heel blij, ik denk dat iedereen dat ook wel kon zien. Het was een lastige periode voor mij. Ik wilde uit die droge periode komen en weer doelpunten maken. Als je als spits lange tijd niet scoort, ga je daar over nadenken. Ik ben er om te scoren, daar houd ik van”, aldus de spits.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou