Nieuws

Jørgensen: ‘Het is vreselijk om een week te moeten wachten op sportieve revanche’

on

Nicolai Jörgensen heeft wel eens betere weken bij Feyenoord gehad. Zelf kwakkelde de spits na de nederlaag tegen Sparta met zijn enkel en kreeg Tonny Vilhena een flinke schorsing aan zijn broek..
Het verlies tegen Sparta is hard aangekomen bij Feyenoord. “We waren er echt ziek van, laat dat duidelijk zijn”, zegt Jörgensen tegen het Algemeen Dagblad. “Het was wat dat betreft een rotweek, want dit Feyenoord moet van Sparta winnen, punt uit. Het is dan vreselijk om een week te moeten wachten op sportieve revanche.”

.

Anderzijds kwamen een paar dagen rust Jörgensen vanwege zijn enkel goed uit. “Ja, dat is waar. Ik heb gisteren weer voluit getraind en vandaag opnieuw pijnvrij alles meegedaan. Ik ben klaar voor AZ thuis. Of mijn enkelblessure te maken had met kunstgras? Dat weet je nooit, maar ik speel er niet graag op. In Denemarken is er maar één club met die ondergrond, hier heeft bijna de helft van de tegenstanders kunstgras. Ik snap best waarom de clubs het doen, maar ik vind het niks.”

.

Feyenoord hoorde vrijdag de schorsing voor Vilhena. Hij is vier wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk. De Rotterdammers leggen zich er niet bij neer en zijn in hoger beroep gegaan. Daarom kan Vihena zondag spelen tegen AZ. “Het is niet aan mij om te oordelen over deze kwestie, maar het is de hoogste straf deze competitie. Dat gegeven is moeilijk voor ons en zeker voor Tonny. Hij is één van de meest belangrijke spelers van Feyenoord, dat ziet iedereen. Maar tegen AZ is hij er gelukkig gewoon bij.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou