Nieuws

Jones tekent ervoor om tot zijn 40e bij Feyenoord te keepen

on

Als het aan Brad Jones ligt, speelt hij in lengte van dagen voor Feyenoord. Het huidige contract van de 35-jarige doelman loopt binnenkort af..

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, liet maandag weten op korte termijn duidelijkheid te verwachten over de situatie van Jones. De Australische doelman heeft een indrukwekkend debuutseizoen achter de rug, maar er is concurrentie van zowel Kenneth Vermeer als Warner Hahn.

.

Jones weet nog niet of hij blijft, maar tekent ervoor om tot zijn veertigste onder de lat te staan bij Feyenoord. “Kom maar op, waar ligt dat contract?”, zegt hij tegen ELF Voetbal. “Mijn lichaam is sterk. Voor mijn gevoel is dit een plek waar ik lang zou kunnen presteren.”

.

Het leven in Nederland bevalt Jones bovendien. “Ik ben hier gesetteld. Heb een mooi huis in een rustige buurt. Mijn kinderen zitten op een internationale school in Den Haag. En met mijn vrouw gaat het ook goed. Voor haar familie in Engeland is Rotterdam net zo ver vliegen als Manchester, waar we voorheen woonden.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou