Nieuws

Johan Cruijff Schaal: ‘Laatste dag voorrangsperiode seizoenkaarthouders’

on

Seizoenkaarthouders hebben alleen vandaag (woensdag) nog de mogelijkheid om met voorrang hun eigen plaats ‘terug’ te kopen voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Dit duel tussen landskampioen Feyenoord en bekerwinnaar Vitesse wordt op zaterdag 5 augustus om 18:00 uur gespeeld in De Kuip.
Kaarten voor de Johan Cruijff Schaal zijn verkrijgbaar vanaf 17 euro per stuk. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Seizoenkaarthouders W2, W3 en W4
Seizoenkaarthouders van vak W2, W3 en W4 kunnen vanaf donderdag 27 juli 9:00 uur tot zaterdag 29 juli 9:00 uur met voorrang kaarten kopen voor de plaatsen die niet zijn teruggekocht door seizoenkaarthouders. De seizoenkaarthouders op W2, W3 en W4 kunnen helaas niet hun eigen plaats terugkopen, omdat Feyenoord deze vakken beschikbaar dient te stellen aan de KNVB en diens partners. Dit omdat de KNVB organisator is van deze wedstrijd en Feyenoord organiserend deelnemer is. Seizoenkaarthouders van vak W2, W3 en W4 kunnen op dit moment ook al kaarten kopen voor plekken in het stadion die niet zijn gereserveerd voor seizoenkaarthouders.  

Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren
De kaartverkoop voor leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes start op zaterdag 29 juli om 9:00 uur en loopt tot woensdag 2 augustus om 9:00 uur. Tijdens deze periode kunnen ook alle seizoenkaarthouders die voor meerdere supporters kaarten willen kopen vier kaarten extra aanschaffen, ongeacht of zij al een kaart hebben (terug)gekocht.

Vrije verkoop
De vrije verkoop voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal start op woensdag 2 augustus om 9:00 uur.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou