Nieuws

Janmaat wacht ontwikkelingen rustig af

on

Daryl Janmaat weet dat hij op het lijstje staat van Internazionale. De Italianen zien in de rechtsback van Feyenoord een mogelijke versterking, maar gokken in eerste instantie op de komst van Mauricio Isla van Juventus.

De Chileen heeft nog een tot 2017 doorlopend contract bij De Oude Dame, die op haar beurt ook al interesse toonde in Janmaat. Mochten de pogingen Isla over te nemen stranden, dan richt Internazionale zich op de international van het Nederlands elftal.

‘Ik heb ervan gehoord’, zegt Janmaat, die maandag zijn 24ste verjaardag vierde, ‘maar concreet is er nog niks. Volgens mij heeft die club zich niet eens bij Feyenoord gemeld. Daarom maak ik me niet te druk. Ik heb het goed naar mijn zin bij Feyenoord, maar Internazionale is wel heel groot. Ik wacht gewoon af hoe alles zich ontwikkelt.’

Miyaichi
Feyenoord zelf heeft nog steeds interesse in Oussama Assaidi (Liverpool) en Ryo Miyaichi, ook al maakt de laatste zo veel indruk bij Arsenal dat manager Arsène Wenger overweegt hem in Londen te houden.

‘Weet ik niks van’, zegt Feyenoords technisch directeur Martin van Geel. ‘Wat de komst van nieuwe spelers betreft, kan ik helder zijn. Feyenoord moet het juiste moment afwachten om eventueel te kunnen toeslaan en dat is dus precies wat we doen.’

Bron: Vi.nl

20130723-101921.jpg