Nieuws

Janmaat: “Ik ben niet bezig met een carrière na Feyenoord”

on

De ontwikkeling van Daryl Janmaat verloopt in sneltreinvaart. De rechtsback is sinds zijn komst in de zomer uitgegroeid tot sterkhouder van Feyenoord en mag zich inmiddels international noemen. Volgens de Engelse media volgt Arsenal de verrichtingen van Janmaat op de voet, maar de verdediger weet daar zelf niets van.

The Gunners zouden Janmaat willen aantrekken als vervanger van Bacary Sagna, die mogelijk na dit seizoen vertrekt uit Londen. In gesprek met VI Radio laat Janmaat weten dat hij nog niets vernam van Arsenal. “Ik weet er niets van, volgens mij zijn het allemaal geruchten”, zegt de vleugelverdediger, die naar eigen zeggen niet bezig is met een carrière na Feyenoord. “Ik ben op dit moment alleen maar bezig met Feyenoord”, stelt Janmaat de fans gerust.

De geboren Leidschendammer wil dit seizoen het maximale bereiken met Feyenoord, verzekert hij. “Er is veel mogelijk. Er zijn nog tien wedstrijden te spelen, laten we ons daar op focussen”, aldus Janmaat. De 23-jarige stopper, die dit seizoen pas één duel miste, ligt tot de zomer van 2015 vast in De Kuip.

Bron: Soccernews.nl