Nieuws

Jacobs: “Bilal is toch geen speler voor Feyenoord, die hoort bij NAC”

on

Rob Jacobs is woest en loopt helemaal leeg na de 2-1 nederlaag van Feyenoord tegen NAC Breda. De oud-voetballer haalt hard uit naar Giovanni van Bronckhorst, maar ook naar bepaalde individuen.

“Ik heb Excelsior tegen AZ zien spelen. Dan zit ik op het puntje van m’n stoel”, zegt Jacobs tegen RTV Rijnmond. “Een geweldig spelend Excelsior, dat loopt te voetballen met een hoofdletter v. Feyenoord grossiert in balverlies. Hoeveel balverlies heeft Boëtius wel niet geleden?”

“Dan komen er allemaal wissels waar je van z’n lang zal ze leven niet sterker wordt. Wat denk je van die Bilal, dat is toch geen speler voor Feyenoord? Dat kan toch niet?! Die hoort bij NAC te spelen, maar niet bij Feyenoord! Botteghin gaat dan in balbezit richting een hoop gele hemden lopen. Iedereen bij Feyenoord staat stil. Zo voetbal je niet. Jörgensen staat niet waar hij moet staan. Hoe verzin je het nou om zo verder te voetballen. Hoe kan dit toch man?!”

Jacobs is duidelijk not amused en ziet Feyenoord met de week slechter spelen. “Kijk eens naar de ploegen die wel goed voetballen. Die wissels daar doen geen pijn. De wissels bij Feyenoord doen pijn. Van Persie niet. Wat moet die man met achttien spelers om zich heen? Er is geen ruimte voor hem om te voetballen. Als hij in de punt van de aanval speelt kan hij beslissend zijn.”

“Wat zijn ze op dat trainingsveld aan het doen bij Feyenoord? We hebben het over goedbetaalde profs. Het is schandalig hoe ze lopen te voetballen. Dit kan toch niet, dit mag toch niet? En toch gebeurt het!”

Aanbevolen voor jou