Nieuws

Interesse in Schaken, Mulder mag in zomer pas vertrekken

on

De kans dat Ruben Schaken nog voor de trip naar Dubai bij Feyenoord vertrekt, is klein. Toch kan de aanvaller, die dit seizoen amper aan spelen toekomt, op de nodige interesse rekenen.

Schaken heeft in De Kuip nog iets meer dan vier maanden te gaan. Een vertrek in de winter behoort tevens tot de mogelijkheden. Het Algemeen Dagblad meldt zondag namelijk dat er ‘in de markt’ interesse is voor de flankspeler. De krant verwacht echter niet dat Schaken zomaar in een nieuw avontuur gaat stappen.

In januari hoeven de Rotterdammers in ieder geval niet te rekenen op een vertrek van Erwin Mulder, die door trainer Fred Rutten is gedegradeerd tot tweede doelman. Mulder is volgens het AD nog nodig, omdat hij Kenneth Vermeer dient te vervangen bij een eventuele blessure. In de zomer lijkt hij wél te vertrekken.

Naast Schaken en Mulder komt ook Wesley Verhoek dit seizoen niet voor in het plaatje van Rutten. De buitenspeler lijkt beter af te zijn wanneer hij elders onderdak vindt, maar interesse voor hem blijft nog uit.

Bron: Ad.nl

IMG_7854.PNG