Nieuws

Ingelijste zwembroek ‘In case of championship break glass’

on

Je zal maar een fanatiek Feyenoordsupporter zijn en aan het begin van dit seizoen met je bedrijf aan het Hofplein zijn gaan zitten. Maarten Hektor (45) uit Berkel en Rodenrijs zit eerste rang bij een kampioensfeest. ,,De zwembroek hangt al klaar!”

.

Het uitzicht vanaf de zevende verdieping op de Hofpleinfontein is adembenemend. In het kantoor hangt een zwarte Feyenoordzwembroek, ingelijst aan de muur. ‘In case of championship break glass’, staat erop. ,,Die kregen we cadeau toen we hierin trokken. De gever heeft een vooruitziende blik gehad. Ik had nooit gedacht dat de zwembroek zo snel aan zou mogen”, lacht Hektor. 

.

Met een goed gevoel voor timing verhuisde het bedrijf Involtum, dat onder meer evenementen en campers voorziet van stroom, in september van Woerden naar Rotterdam. ,,Sindsdien hebben we bijna geen wedstrijd meer verloren. Die zwembroek heeft een magische werking gehad, haha!”

.

Hektor en zijn collega’s kijken reikhalzend uit naar de huldiging maandag. ,,Klanten staan keer op keer uit ons raam te kijken. Straks hebben we extra profijt van ons uitzicht. We hebben de beste plek van allemaal!” 

.

Hektor – van het type dat zijn plichtsgetrouwe zoon probeert over te halen maandag te spijbelen voor de huldiging – kijkt de kampioenswedstrijd in de Kuip. De duik in de Hofpleinvijver bewaart ‘ie voor maandag als de collega’s zich voor de huldiging naar het kantoor begeven. ,,Het zal koud worden maar door de gekte en drank merk ik daar vast weinig van!”

.

Bron: Ad.nl

Foto: Ad.nl

Aanbevolen voor jou