Feyenoordinbeeld

INFORMATIE OVER OMWISSELEN VOUCHER IN MANCHESTER

on

Feyenoord wordt donderdag in de uitwedstrijd tegen Manchester United gesteund door 3.100 supporters. Al deze supporters dienen voor de wedstrijd hun voucher om te wisselen voor een wedstrijdkaart. Feyenoord adviseert supporters nogmaals om zo vroeg mogelijk naar de omwissellocatie te komen, om zodoende lange wachttijden te voorkomen.

.

Het omwisselpunt is geopend op woensdag 23 november (15:00 – 20:00 uur lokale tijd) en op donderdag 24 november (09:00 – 16:00 uur lokale tijd) en bevindt zich in het Victoria Station in Manchester. Voor het omwisselen in Manchester hebben de supporters de volgende items nodig: de voucher en de persoonsgebonden seizoen-/uitkaart. Het omwisselen en het bezoeken van de wedstrijd is namelijk persoonsgebonden. Bij het ophalen van de wedstrijdkaart wordt ook een polsbandje verstrekt. Een toegangskaart en polsbandje zijn beide nodig om het stadion te betreden

.

Feyenoord had deze wedstrijd graag op dezelfde manier georganiseerd als de uitwedstrijden tegen Fenerbahçe en Zorya Luhansk, waarbij supporters in Nederland hun voucher konden omwisselen voor een wedstrijdkaart. Voor het duel met Manchester United zijn door zowel de club als de Greater Manchester Police echter strenge regels opgelegd. Hierdoor was het niet mogelijk om de kaarten reeds in Nederland in het bezit van onze supporters te stellen.

.

In aanloop naar de wedstrijd heeft Feyenoord er alles aan gedaan om meer dan 3.100 kaarten te verkrijgen voor onze supporters, mede in de wetenschap dat er meer dan 3.100 supporters naar Manchester zullen reizen. Diverse pogingen van de club om meer kaarten te bemachtigen liepen op niets uit, evenals een poging om schermen te plaatsen in het stadion van FC of Manchester, zodat Feyenoord-supporters zonder wedstrijdkaart gezamenlijk de wedstrijd konden beleven.

.

Desondanks spreekt Feyenoord de hoop en verwachting uit dat alle Feyenoord-supporters die naar Manchester reizen zich als een waardig ambassadeur van de club zullen opstellen en op vrijdag kunnen terugkijken op een mooie trip met hopelijk een goed sportief resultaat. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou