Nieuws

Immers: “Er waait wel een frisse wind bij Feyenoord”

on

Feyenoord-trainer Ronald Koeman verwacht van Lex Immers dat hij dit seizoen de ploeg meer in beweging gaat brengen op het middenveld. De oefenmeester van de Rotterdammers hoopt er hiermee voor te zorgen dat de ploeg niet volledig afhankelijk zal zijn van Graziano Pellè. Koeman hoopt namelijk dat meerdere spelers doelpunten voor hun rekening gaan nemen, maar hij beseft echter wel dat hij dit niet meteen kan verwachten. Ook Immers beseft dit.

Als voorbeeld neemt de hoofdcoach de oefenwedstrijd tegen Getafe. “In de eerste helft stond Lex te diep. Dat zijn belangrijke leermomenten. Het middenveld moet actief blijven meedraaien in de opbouw”, laat Koeman in een reactie weten tegenover Voetbal International.

Ook Immers weet dat hij dat niet zomaar aangeleerd heeft. “Het heeft tijd nodig, maar ik zie ons groeien”, aldus de middenvelder. “Het was een goede voorbereiding, waarin we als ploeg nog meer naar elkaar zijn gegroeid. Er zijn weinig veranderingen geweest, maar door een andere speelstijl waait er wel een frisse wind. Tegen Getafe lieten we bij vlagen zien dat het voetbal er steeds meer in komt.”

Bron: Soccernews.nl