Nieuws

Hansson maakt vertrek via Instagram bekend: ‘Tijd voor nieuw hoofdstuk’

on

Pär Hansson vertrekt definitief bij Feyenoord. Via Instagram laat de goalie maandagmiddag weten dat zijn avontuur in Rotterdam erop zit.
.

Het contract van de sluitpost loopt komende zomer af en wordt dus niet verlengd. Hansson arriveerde in januari van 2016 bij Feyenoord. Als reservekeeper kreeg hij echter geen kans van Giovanni van Bronckhorst. De concurrentie was moordend en daarom moest de Zweed het doen met wedstrijden bij de beloften. Ook toen Warner Hahn dit seizoen op huurbasis naar Excelsior vertrok en Kenneth Vermeer langdurig geblesseerd was, kwam Hansson niet echt in beeld bij het eerste elftal. 

.

‘Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk’, schrijft hij. ‘Het is een eer om voor deze club te hebben gespeeld en om in deze prachtige stad te hebben gewoond. Het was een droom om deel uit te maken van het team dat de beker en het kampioenschap heeft gewonnen.’ Vervolgens bedankt Hansson zijn teamgenoten en zijn collega-doelmannen in het speciaal. Hij sluit af met: ‘Niet is sterker dan dat ene woord’. 

.

Maandagmiddag maakte Feyenoord bekend dat het contract van doelman Brad Jones wél wordt verlengd. Daarmee ligt hij tot 2019 vast in Rotterdam. 

.


Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou