Nieuws

Gözübüyük leidt Feyenoord – AZ, Kuipers PSV – Feyenoord

on

De KNVB heeft Serdar Gözübüyük aangesteld als scheidsrechter voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen AZ van komende zondag. Hij wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Steegstra en Goossens. De vierde official is de heer Higler. De topper tegen AZ begint zondag om 16.45 uur.

Drie dagen na de laatste thuiswedstrijd van Feyenoord voor de winterstop reist de selectie van trainer Fred Rutten af naar Eindhoven, waar op woensdag 17 december de kraker tegen PSV wordt ingehaald. Dit duel staat onder leiding van scheidsrechter Bjorn Kuipers. Hij wordt die avond bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Van Roekel en Zeinstra. Vierde official in Eindhoven is de heer Van Vliet. PSV – Feyenoord begint om 20.45 uur.

Wil jij niets missen van de laatste thuiswedstrijd in de eerste seizoenshelft en tevens aanwezig zijn bij het afscheid van Stefan de Vrij en Daryl Janmaat? Bestel dan nu je kaart voor de belangrijke wedstrijd tegen AZ. Verzeker jezelf van een plek in De Kuip via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_7298.PNG