Feyenoordinbeeld

Guidetti: ‘Feyenoord gaat met 4-0 van Ajax winnen’

John Guidetti deed namens Celta 73 minuten mee tegen Ajax. De oud-Feyenoorder was niet echt onder de indruk van de gasten. De spits geeft de Amsterdammers geen schijn van kans in de Klassieker van komende zondag. ,,Feyenoord wint met 4-0. We hebben Ajax flink moe gemaakt.”

.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst was blij met de prestatie van zijn eigen ploeg. ,,We hebben goed gespeeld, dit is hoe je het wil zien in Europa”, zei hij voor de camera van RTL7. ,,Van de kansen die je krijgt, moet je er minimaal eentje maken. Dat hadden we de eerste helft al kunnen doen.”

.

Dat gebeurde niet, maar 10 minuten na rust vond Nicolai Jørgensen alsnog het net. ,,We zijn daarna ook niet meer in de problemen gekomen. Dit is de tweede Europese wedstrijd die we thuis winnen. Dat is mooi, maar we zijn er nog niet.”