Nieuws

Géén grote schermen in De Kuip tijdens Klassieker

on

Feyenoord plaatst géén groot scherm in de Kuip tijdens de Klassieker. Veel supporters hadden daarop aangedrongen. 

.

Volgens de club gaat het simpelweg niet lukken. ,,Tegen Ajax komt er meer bij kijken dan bij een willekeurige andere wedstrijd, denk onder meer aan vergunningen”, antwoordt Feyenoord op vragen van supporters.

.

Wel overweegt de club later in het seizoen uitwedstrijden in de Kuip te vertonen. ,,We weten dat het leeft, maar we leven nog steeds van week tot week. We bekijken serieus de mogelijkheden voor een scherm als we op deze positie blijven staan.”

.

Feyenoordsupporter Tonnie van de Waal (52) baalt. Hij opperde het idee van een groot scherm in de Kuip een maand geleden. ,,En nou zeggen ze dat het te kort dag is!’’ De Drent heeft geen kaartjes voor de wedstrijd en blijft nu noodgedwongen thuis. ,,Feyenoord laat de supporters in de steek.” 

.

Wie geen kaartjes heeft voor de Klassieker, kan ook nog uitwijken naar Woudestein. De CAA Foundation, een organisatie die zich inzet tegen de ziekte CAA, heeft het stadion van Excelsior afgehuurd om met 1000 supporters op grote schermen naar Ajax – Feyenoord te kijken.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou