Nieuws

Geen extra kaarten voor Manchester City-uit

on

Manchester City heeft officieel aan Feyenoord bevestigd dat er voor de Champions League-wedstrijd op dinsdag 21 november aanstaande geen extra kaarten voor Feyenoord-supporters beschikbaar komen. Een aantal weken geleden had Feyenoord hier nogmaals toe verzocht.

Direct na de loting op 24 augustus is Feyenoord in contact getreden met Manchester City over het aantal beschikbare kaarten. Rondom de thuiswedstrijd op 13 september werd dit verzoek nog eens kracht bijgezet. Tijdens een vooroverleg op 9 oktober in Manchester – de beschikbare 2.700 kaarten waren toen al uitverkocht – liet Manchester City weten niet aan het verzoek van Feyenoord te kunnen voldoen. Daarop is in een allerlaatste poging meer kaarten te krijgen een brief verstuurd aan de hoogste baas van de Engelsen. Ook die poging mocht helaas niet baten, zo liet Manchester City deze week per brief weten.

Omwisselen

Inmiddels is ook bekend dat de 2.700 supporters die een voucher hebben gekocht, deze in Engeland dienen om te wisselen. Feyenoord is nog in afwachting van alle verdere details hieromtrent. Zodra deze ontvangen zijn, worden deze uiteraard direct bekend gemaakt.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou