Feyenoordinbeeld

Fraser nieuwe trainer van Vitesse

on

Henk Fraser (49) is de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse. De Arnhemse club moet nog wel met zaakwaarnemer Hakim Slimani om de tafel voor de afwikkeling van contractuele zaken als het salaris en de duur van de overeenkomst.
.

Daarnaast moet Vitesse nog met ADO in conclaaf over de doorlopende verbintenis van Fräser, die nog een seizoen vastligt. De kans is echter uitermate klein dat de deal op deze twee kwesties zal stuklopen. 

.

Fraser wil zelf graag naar Vitesse en de Haagse clubleiding zal hem zeer waarschijnlijk niet tegen willen houden. Club en trainer lagen de laatste tijd behoorlijk overhoop over de invulling van de technische staf. Daarover voerde Fraser donderdag nog een gesprek met directeur Matijs Manders. 

.

Fraser was de voorbije twee seizoenen hoofdtrainer in Den Haag en hield ADO telkens met gemak in de eredivisie, ondanks de lage (spelers)begroting van de club. In Arnhem wordt hij de opvolger van Rob Maas, die plaats moest maken nadat Vitesse er onder zijn leiding niet in was geslaagd zich te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. 

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou