Feyenoordinbeeld

FOTOVERSLAG RODA JC – FEYENOORD ONLINE

In Kerkrade won de trotse koploper met 0-2 van Roda JC.
De eerste helft verliep uiterst moeizaam en konden de Rotterdammers elkaar nauwelijks vinden.
Feyenoord mocht uiteindelijk nog blij zijn dat het niet met een achterstand de rust in ging.
In de slotfase raakte een Roda speler de lat, waardoor Feyenoord goed weg kwam.

De tweede helft was een stuk vermakelijker. Feyenoord kwam meer aan voetvallen toe en speelde met vlagen de verdediging van Roda helemaal zoek. In de 69e minuut was het Dirk Kuyt die een tikkeltje buitenspel stond schoot de bal hard binnen, waardoor het meegereisde Legioen het eerste feestje van de vroeg dag kon vieren. Het was vervolgens Jorgensen die de wedstrijd op slot kon schieten, maar zijn vizier stond helaas niet op scherp.

Pas in de 88e minuut maakte Elia aan alle onzekerheid een eind en knalde de 0-2 binnen.

De drie punten gaan weer mee naar Rotterdam….

klik HIER voor het fotoverslag van de wedstrijd tussen Roda JC en Feyenoord.