Fotoverslag PEC Zwolle – Feyenoord 18.03.2018

Feyenoord heeft vandaag met 3-4 gewonnen van PEC Zwolle.
Sinds de terugkeer van Zwolle in de Eredivisie was het de eerste keer dat Feyenoord in Zwolle de Zwollenaren wist te verslaan.

Feyenoord kwam binnen 15 minuten op een 0-2 voorsprong door twee doelpunten van Robin van Persie.
In de tweede helft kwam Feyenoord zelfs op een 0-3 voorsprong door een doelpunt van El Ahmadi.

Een klein minuutje later werd het 1-3 door een doelpunt van Saymak.

In de 78e minuut maakte Tonny Vilhena de 1-4 en leek de wedstrijd definitief beslist.
Helaas ging Feyenoord steeds verder achteruit lopen en klopte van de veldbezetting vrij weinig meer.
Dit resulteerde in het feit dat PEC Zwolle de ene na de andere kans kreeg en scoorde in minuut 85 en 88. Doordat de blessuretijd 4 minuten bedroeg, kreeg PEC Zwolle dus nog 6 minuten de tijd om op 4-4 proberen te komen. In de slotfase was PEC Zwolle enorm dichtbij de 4-4, maar de bal ging gelukkig voor Feyenoord net naast de goede kant van de paal.