FOTOVERSLAG HERACLES – FEYENOORD ONLINE

Feyenoord heeft ook haar vierde competitieduel van het seizoen 2017 – 2018 gewonnen.
In het stadion van Heracles Almelo kwamen de Rotterdammers in ruim een half uur spelen op een 0-3 voorsprong.
Toen in de 2e helft Heracles iets anders ging spelen en de spelers van Feyenoord al met hun gedachte bij aanstaande woensdag zaten werd het in de 73e minuut 1-e en in de 81e minuut zelfs 2-3.
Je moet er niet aan denken dat het uiteindelijk 3-3 zou worden, maar daar had het in de slotfase alle schijn van.

Toen in de 93e minuut bij een corner van Heracles hun keeper mee naar voren ging en Feyenoord via een counter de 2-4 maakte, kwam aan alle twijfel een eind en namen we de punten weer mee naar Rotterdam.

Nu kunnen we ons richten op de wedstrijd van aanstaande woensdag: De Champions League wedstrijd tussen Feyenoord en Manchester City.