Fotoverslag Feyenoord – VVV Venlo online

Feyenoord heeft zaterdagavond wederom niet weten te winnen in competitieverband.
In de eigen Kuip kwam de ploeg van Giovanni van Bronckhorst niet verder dan een beschamende 1-1.

Zowel in de eerste áls in de tweede helft viel er weinig te genieten van het spel van de landskampioen.
De 0-0 ruststand was dan ook een logisch gevolg van wat de 45.000 fans voorgeschoteld kregen.

Na de rust ging het tempo iets omhoog, maar niet zodanig dat VVV daarvan onder de indruk raakte.
In de 54e minuut was het dan toch raak: Nicolai Jorgensen scoorde de 1-0 en er was wat hoop dat VVV de verdedigende stellingen zou verlaten waardoor Feyenoord meer kon combineren.
Helaas bleef VVV met veel man achterin en bleven ze gevaarlijk vanuit de counter.

In de slotfase kregen de Limburgers een corner waaruit de gelijkmaker viel.
Van Bronckhorst bracht daarna nog Michiel Kramer in de hoop om de drie punten in Rotterdam te houden, maar tot een grote kans leidde deze wissel niet en verspeelde Feyenoord dus opnieuw hele dure punten.