FOTOVERSLAG FEYENOORD – PSV ONLINE

Feyenoord heeft zondag met 2-1 van PSV gewonnen.
Feyenoord startte furieus en kwam al binnen 10 minuten op voorsprong tegen de regerend landskampioen door een doelpunt van Jens Toornstra.
Het wachten was op het genadeschot wat voor de 2-0 zou zorgen, maar helaas stond het vizier niet op scherp, waardoor de wedstrijd onnodig lang spannend bleef.

In de 2e helft werd PSV zelfs gevaarlijker en kreeg wat kleine kansjes. Uiteindelijk viel de gelijkmaker dan ook in de 62e minuut door een doelpunt van Pereiro.
PSV werd daarna nog dreigender en kreeg wat grotere kansen op de 1-2. Door een uiterste krachtinspanning van Rick Karsdorp voorkwam de man uit Schoonhoven een 100% kans.

In de de 82e minuut kopte Jan Arie van der Heijden op doel. Keeper Zoet stopte de bal op de lijn, maar toen hij het spel wilde hervatten, klemde hij de bal op zijn lichaam wat acht de doellijn bevond. Hierdoor kreeg Bas Nijhuis een seintje van zijn horloge dat het nu wél een doelpunt zou zijn.
De Kuip ontplofte toen Nijhuis naar het midden wees. DOELPUNT.

Na de 2-1 kon PSV geen indruk meer maken en speelde Feyenoord de wedstrijd professioneel uit.
Jorgensen kreeg nog een reuze kans op de 3-1, maar hij schoot oog in oog met Zoet de bal een meter of 4 naast en over.

KLIK HIER VOOR HET VOLLEDIGE FOTOVERSLAG !!!