Fotoverslag Feyenoord – PSV (beker) online

Feyenoord heeft woensdag ten koste van PSV de halve finale van de strijd om de KNVB Beker bereikt.
In de eigen Kuip versloeg Feyenoord met 2-0 de Eindhovenaren en kunnen de Rotterdammers rustig afwachten wat de loting van donderdagavond zal brengen.

Al heel snel was het Larsson die de 1-0 binnen schoof. PSV kreeg vlak daarna een hele grote kans op de gelijkmaker, maar gelukkig voor alles wat Feyenoord gezind is werd deze kans gemist.

In de 35e minuut maakte Vilhena de 2-0 en leek de wedstrijd beslist.
PSV probeerde het wel, maar tot echt uitgespeelde kansen leidde dit verder niet.
Jorgensen maakte halverwege de tweede helft ook nog de 3-0, maar deze treffer werd na overleg met de video-scheidsrechter afgekeurd wegens buitenspel.

PSV wisselde zo’n 10 minuten voor tijd nog een verdediger voor een aanvaller. Feyenoord bracht Botteghin die na maanden afwezigheid weer voor Feyenoord 1 mocht spelen. Botteghin en zijn medespelers speelden de wedstrijd daarna gecontroleerd uit.

KLIK HIER VOOR DE FOTOREPORTAGE VAN FEYENOORD – PSV!!