Fotoverslag Feyenoord – PEC Zwolle online

Feyenoord heeft zaterdagavond 14 oktober wederom punten verspeeld in de Eredivisie.
Nadat drie weken geleden NAC Breda de Rotterdammers in eigen huis versloeg, was het vandaag PEC Zwolle dat Feyenoord op een gelijkspel hield.

In de eerste helft was het tempo mager en viel tot overmaat van ramp Tapia uit met een (waarschijnlijke) hamstringblessure.
In de tweede helft ging het tempo omhoog en na invallen van Jorgensen in de 60e minuut was het wachten op een doelpunt van Feyenoord. Jorgensen was daar overigens het dichtste bij, maar zijn inzet raakte de paal.

Doordat ook PEC Zwolle niet scoorde eindigde deze wedstrijd in een 0-0 gelijkspel.

Feyenoord heeft overigens niet veel tijd om deze wedstrijd te verwerken. Aanstaande dinsdag staat de wedstrijd tegen Shakthar alweer op het programma.