Fotoverslag Feyenoord – Heracles online

Feyenoord heeft zich donderdag geplaatst voor de kwartfinale in de strijd om de KNVB Beker.
Gisteren werd Heracles Almelo met 3-1 verslagen.
Doelpuntenmakers waren Steven Berghuis en Sven van Beek.
Feyenoord kwam al heel snel op een 2-0 voorsprong en de hoop was groot dat we wellicht naar een monsterscore konden toeleven. Helaas scoorde Heracles in de 23e minuut en was Feyenoord het even helemaal kwijt. Het tempo daalde en de meeste ballen werden breed of terug gespeeld.

Zonder al te veel in de problemen te komen konden de Rotterdammers de 2-1 voorsprong over de rust heen trekken. Na de rust was het eenrichtingsverkeer en kreeg Feyenoord kans op kans. Pas in de 86e minuut was het echter raak. In het strafschop gebied werd Boëtius onderuit gehaald. Nijhuis zag er aanvankelijk geen overtreding in, maar de video-scheidsrechter zag het anders en beoordeelde dat Feyenoord recht zou hebben op een penalty.

Berghuis ging vervolgens achter de bal staan en maakte aan alle onzekerheid een eind: 3-1.