Fotoverslag Feyenoord – Fc Utrecht online

Feyenoord heeft wederom zijn thuiswedstrijd gewonnen. In de eigen Kuip werd Fc Utrecht met 2-0 verslagen, waardoor Feyenoord nog steeds één punt voorsprong heeft op de aartsrivaal.

Feyenoord wilde vanaf de eerste minuut laten zien dat er in De Kuip niets te halen viel en zocht constant de aanval. Fc Utrecht kon enkel gevaarlijk worden door goed geplaatste counters. Gelukkig voor ons stond eenmaal de paal in de weg en schoten de aanvallers van Fc Utrecht niet met scherp.
Doordat bij onze spelers het vizier ook niet op scherp stond gingen we rusten met een 0-0 stand.
.

In de tweede helft was het al snel raak. In minuut 48 scoorde Toornstra via een mooie boogbal de 1-0.
De ban was gebroken en Fc Utrecht probeerde daarna aan te dringen. Door goed keeperswerk van Jones en goed ingrijpen van onze verdediging kwamen de Domstedelingen niet tot scoren.
In de 80e minuut maakte Elia aan alle onzekerheid een eind en zorgde hij hoogstpersoonlijk voor de 2-0.
Hierdoor bleven de punten weer in Rotterdam en staan we nog steeds bovenaan in de Eredivisie.