Fotoverslag Feyenoord – ADO Den Haag online

Feyenoord speelde woensdagavond in de eerste ronde van het KNVB Beker toernooi.
De tegenstander ADO Den Haag kwam niet naar De Kuip om zomaar afgeslacht te worden.
Sterker nog, in de eerste helft kregen de Hofstedelingen zelfs de grootste kansen op de openingstreffer.

De club uit Den Haag wist niet te scoren, waardoor de 0-0 ruststand op het bord stond.
In de tweede helft moesten we wachten tot de 73e minuut voordat Feyenoord de score opende.

Berghuis haalde snoeihard uit nadat hij de bal kreeg van Bilal.
Exact 10 minuten daarna leek Feyenoord de 2-0 te maken, maar Donny Gorter sloeg de bal met zijn hand uit de goal en kon met rood vertrekken. Tevens kreeg Feyenoord een penalty die door Michiel Kramer feilloos werd binnengeschoten.

Feyenoord bekert door dit resultaat dus verder. Donderdagavond rond 23:15u zal de loting plaatsvinden en is te zien op Veronica en FoxSports.