Feyenoordinbeeld

Fotoverslag Fc Utrecht – Feyenoord online

Het fotoverslag van de wedstrijd tussen Fc Utrecht en Feyenoord staat online.
Fc Utrecht kwam net als vorig jaar vroeg op voorsprong. In de 3e minuut scoorde Haller de 1-0.
Vanaf de aftrap was het meteen raak voor Feyenoord. Dirk Kuyt maakte de 1-1.

Daarna zagen we dat Fc Utrecht steeds meer het heft in handen nam en dicht bij de 2-1 was.
Gelukkig voor Feyenoord stond het vizier van de Utrechtenaren in de eerste helft niet op scherp, zodat we met 1-1 de rust in gingen.

In de 2e helft kwam Fc Utrecht alweer redelijk snel op voorsprong.
In de 75e minuut zorgde een ongelukkige botsing tussen Jorgensen en doelman De Ruiter voor een langdurige blessurebehandeling voor Utrecht-doelman De Ruiter. Hij kon echter niet verder.
6 minuten voor de officiële tijd verstreken zou zijn, scoorde Haller zijn tweede doelpunt van de middag. (3-1) 5 minuten later maakte Jorgensen de 3-2 en kregen we nog een spannende slotfase.
Er werden maar liefst 9 minuten blessuretijd bijgetrokken. Michiel Kramer zorgde in de 99e minuut voor de 3-3, waardoor Feyenoord toch nog een punt overhield aan dit duel.