FOTOVERSLAG EXCELSIOR – FEYENOORD ONLINE

Feyenoord heeft zondag ook haar tweede competitiewedstrijd gewonnen en staat met zes punten uit twee wedstrijden gedeeld eerste in de hoogste divisie van Nederland.

Tegenstander van hedenmiddag was Excelsior. Op voorhand lazen we in de media van alles over de ondergrond waar we op moesten spelen: HET KUNSTGRAS.

Van Bronckhorst zou spelers gaan wisselen die niet goed op deze ondergrond zouden kunnen spelen en het veld kan amper gesproeid worden.

Vanmiddag rond 11:00 bleek van een roulatiesysteem geen sprake en stelde Giovanni zijn elf beste spelers op. Zelfs Brad Jones bleek weer fit genoeg om te spelen.

Feyenoord startte uitmuntend en scoorde via Boëtius de 0-1. Dit bleek ook meteen de winnende treffer van de middag.

Excelsior kreeg in de eerste helft een paar kansjes en deelde hier een paar speldenprikjes mee uit. Pas in de tweede helft kregen de Kralingers grotere kansen.

Hierbij moet wel worden aangemerkt dat Feyenoord (Botteghin) een penalty verdiende, omdat Eric wel heel opzichtig naar de grond werd getrokken.