Fotoverslag ADO Den Haag – Feyenoord online

Feyenoord heeft vandaag dure punten laten liggen in het Cara Jeans Stadion in Den Haag.
Tegen ADO Den Haag kwam Feyenoord niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Net als tegen Roda JC kwamen de Rotterdammers op voorsprong, maar ook nu kon de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de voorsprong niet vasthouden. Een minuutje voor de rust werd een snel genomen vrije trap niet goed beoordeeld door de Feyenoord defensie, daarna konden de aanvallers van Den Haag middels een fraaie combinatie in het strafschopgebied van Feyenoord de 1-1 maken.

In de tweede helft werd het zowaar nog erger voor Feyenoord, omdat ADO op een 2-1 voorsprong kwam.
Vlak voor tijd maakte Karim el Ahmadi de 2-2 en was er plots iets van hoop. Met name Steven Berghuis kreeg twee opgelegde kansen, maar de bal ging net langs de verkeerde kant van de paal naast het doel.