FOTOREPORTAGE BEKERFINALE FEYENOORD O19 – PSV O19 ONLINE

De fotoreportage van de bekerfinale tussen Feyenoord O19 en PSV O19 staat online.
Feyenoord O19 won in een wedstrijd die bol stond van de spanning van de leeftijdsgenoten uit Eindhoven.

In de eerste helft kreeg Feyenoord de betere kansen, maar verzuimde het om de openingstreffer te maken.
In de tweede helft kwamen de bezoekers op voorsprong en leken met de winst ervan door te gaan.
Vanwege de 7 minuten blessuretijd mocht Feyenoord nog lang hopen op de verdiende gelijkmaker en die viel uiteindelijk in de 96e minuut.

Aanvoerder Jordy Wehrmann sleepte met een uithaal van ver buiten de 16 een verlenging uit het vuur.

De aanvoerder zorgde in de 110e minuut ook nog eens met een geweldig afstandsschot voor de 2-1, waarna de hele selectie van Onder 19 bovenop de doelpuntenmaker sprong.
In de slotfase waren we nog getuige van een opstootje waarbij zo’n beetje alle spelers en reserves zich mee gingen bemoeien. Scheidsrechter Bosscha had er hierna genoeg van en gelastte een afkoelingsperiode in. In de resterende drie minuten die nog gespeeld moesten worden, kreeg aanvaller Azarkan nog een grote kans op de 3-1, maar helaas wist de PSV doelman zijn schot te keren.

Scheidsrechter Bosscha floot daarna voor het einde en werd er een groot feest gevierd op Varkenoord.