FOTOREPORTAGE FEYENOORD – AZ ONLINE

Feyenoord heeft zondag 12 maart met 5-2 van AZ gewonnen.
Na de nederlaag tegen Sparta Rotterdam, was het Legioen benieuwd hoe Feyenoord deze domper te boven zou komen. Het feit dat 5 spelers de wedstrijd tegen AZ aan zich voorbij moesten laten gaan, maakte het er niet makkelijker op.

.

Feyenoord startte echter furieus en kwam al in de 10e minuut op voorsprong. Feyenoord’s topscoorder maakte de 1-0. Tien minuten later was het Jens Toornstra die op aangeven dan Jorgensen voor de 2-0 zorgde. Dit was tevens de ruststand.

.

Na rust ging Feyenoord vrolijk door met kansen creëren. De mooiste goal van de middag werd gemaakt door Dirk Kuyt. Wederom op aangeven van Jorgensen kreeg Kuyt de bal voor zijn voeten en schoot onberispelijk de 3-0 binnen. Vier minuten later kon Luckassen de 3-1 binnenkoppen na een corner.
In de 80e en de 82e minuut was het Jorgensen die voor de 4-1 en 5-1 zorgde.
De 4-1 kwam uit stand middels een penalty, nadat hijzelf de penalty verdiend had.

.
In de laatste minuut was het Wout Weghorst die uit een counter voor de 5-2 eindstand zorgde.