Nieuws

Feyenoord zeer tevreden over winst op AZ

on

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is zeer tevreden met de zege op AZ. De Rotterdammers waren zondag met 2-1 te sterk voor de nummer drie van de Eredivisie en Van Bronckhorst zag een knokken team. Van Bronckhorst was na afloop blij met de strijdlust van zijn ploeg.

“Vooral de eerste helft. We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen een aantal heel goede kansen. Uiteindelijk lukt het ook om te scoren, maar het verschil hadden we wel grote kunnen maken in de eerste helft”, vertelde Van Bronckhorst na afloop tegen FOX Sports.

Van Bronckhorst zag Feyenoord vanaf het eerste fluitsignaal er vol ingaan. “Dat is wel iets waar we het over gehad hebben. Elke keer als we goed beginnen, zoals vandaag, zit je gelijk goed in de wedstrijd. Als we dat niet goed, hebben we moeite. Dat is ook het belangrijkste, dat hebben we vandaag goed gedaan”, vervolgde de trainer.

Over iets meer dan een maand (11 april) treedt Feyenoord weer aan tegen AZ, maar dan in de bekerfinale. “Deze zege is niet echt een statement richting de bekerfinale. We wilden ten koste van alles winnen. Zeker door de situatie waarin we nu zitten. De tweede helft kon beter, zeker in de fases dat we naar achteren werden gedrukt”, aldus Van Bronckhorst. Feyenoord staat vijfde in de Eredivisie.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou