Nieuws

Feyenoord vooral op zoek naar versterkingen voor de bank

on

Voor Feyenoord is het binnenhalen van de titel ook bijzonder belangrijk met het oog op de transfermarkt. Volgens De Telegraaf staat nu alles nog ‘on hold’ bij de Rotterdammers en kan technisch directeur Martin van Geel pas echt gaan handelen als de club kampioen is..

Bij een titel heeft Feyenoord veel meer financiële mogelijkheden om de selectie te versterken. Bovendien zal de kampioenenstatus van de club spelers kunnen overtuigen voor De Kuip te kiezen, in plaats van voor Ajax of PSV. De Telegraaf meldt dat spelers als Ridgeciano Haps (AZ), Sofyan Amrabat (FC Utrecht), Milot Rashica (Vitesse) en Jerry St. Juste (sc Heerenveen) door alle drie de topclubs gevolgd worden.

.

Ajax, PSV en Feyenoord hebben nog geen contacten gelegd met de clubs van deze spelers, maar moeten na het seizoen snel gaan handelen vanwege de felle concurrentiestrijd en weten van elkaar welke schaduwelftallen er klaarliggen op de bureau’s van de technisch directeuren. Feyenoord zoekt vooral naar versterking voor de bank, waar het kwaliteitsverschil met de basisspelers te groot is. Het Champions League-voetbal wat Feyenoord bij een titel gegarandeerd speelt kan een doorslaggevende rol spelen in de keuze van talentvolle spelers voor een nieuwe club.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou