Nieuws

Feyenoord-vlaggetjes op bussen en trams en Feyenoordmuziek op stations bij kampioenschap

on

Vlaggetjes op de bussen en trams en Feyenoordliederen die door de metrostations schallen. Als Feyenoord zondag de titel pakt in de wedstrijd tegen Excelsior, gaan alle registers open bij de RET. Dat schrijft RET-directeur en Feyenoordsupporter Pedro Peters woensdag in zijn column in Metro..

„Aan alle details wordt gedacht: we hebben zelfs al vlaggetjes besteld voor op onze trams en bussen, de felicitatieteksten voor onze informatiepanelen staan al klaar en zelfs de playlist voor de muziek op onze metrostations wordt tijdelijk aangepast: Feyenoordmuziek”, zo schrijft hij. Ook gaat hij in op de grote logistieke operatie voor het feest in de Kuip op zondag en de eventuele huldiging maandag. „Er zijn die dag honderden collega’s aan het werk om alles in goede banen te leiden.”

.

De liefde voor Feyenoord gaat al terug naar zijn jeugd, aldus Peters. „Tijdens een potje voetbal als lagere-schooljochie wilde ik het liefst Coen Moulijn of Eddie PG zijn. Nooit bedacht natuurlijk dat ik als directeur bij de RET in Rotterdam terecht zou komen en dan zo samenwerken met ‘mijn’ club.”

.

Bron: metronieuws.nl

Aanbevolen voor jou